Дяволските родопи

Заедно с теб и още 8 приключенци, отиваме за 3 дни (2 вечери) (Септ 21-23) да дирим най-красивите гледки в Родопите. Невероятни ждрела, панорамни площадки, офф-роуд разходки с джипове от времето на Съюза и смразяващи пещери. А за капак – релакс в минерални басейни сред природата и невероятните традиционни родопски манджи. Не ти трябва специална подготовка или опит, а само желание и добро настроение 🙂

Ще приключенстваме из много готини места в Западните Родопи, в района на Буйновското и Триградското ждрело. Ще преминем през Дяволската Пътека, Дяволския мост (скално образование, не римския мост в Източните Родопи), Дяволското Гърло, панорамна площадка Орлово Око. За по-екстремните авантюристи в групата сме подготвили и възможност за катерене, преминаване и 46-метров рапел през Харамийската пещера (екстремно и избирателно допълнение към пакета).

Най-дългия преход в този трип е с продължителност около 2.5 часа и е подходящ за приключенци от различно ниво. Все пак Дяволската Пътека предлага някои по-специфични ситуации и затова изискваме от участниците да са над 14-годишни и отворени за спиращи дъха гледки. 

Ще отседнем в чисто и приятно, непретенциозно семейно хотелче в село Борино. Моля, имай предвид, че освен ако не си водеш другарче, вероятно ще споделиш стята с някой нов приятел.

Включени са: транспорт и вътрешни трансфери, 2те нощувки, закуски, организация и водене, разходка с офроуд джип до панорамна площадка, такси и данъци.  

В цената не влизат: разходи за обяд и вечеря, вход за пещера – 4лв, екстремно преживяване в Харамийската пещера – 50лв (при желание), вход за минерален басейн и джакузи на открито в Девин – 5лв, застраховка.

Цената на това трипче е BGN 279.*

За да се запишеш, те молим да попъниш тази форма и да платиш 50% или пълната сума.

Пътуващите имат право на 10% отстъпка за себе си и свой приятел, при закупуване на 2 места. Тази отстъпка не може да се комбинира с други промоции или намаления.

Maxperience си запазва правото да отмени тура, в случай на по-малко от 5-ма записани. 

Ако имаш каквито и да е колебания или просто искаш да научиш повече за родопското ни трипче, обади се на Тодор на 0888 038 399.